reede, 8. september 2017

Sisseelamine: TAG 04.09.2017-08.09.2017

Tõenäoliselt meenutab mõni laps esimesel koolinädalal varahommikust öökullipoega, kes äärmises mõistetamatuse ringi vaatab ja ei suuda hoomata asjade seisu - uus kooli aasta algas ning tegemist on tulemas süle ja seljaga.
Kuid ometigi on esimesed tunnid olnud, esimesed hindedki saadud ning vaikselt hakkab nii inimene kui koolimaja tuksuma õppetöö rütmis - et ikka teadmiste hulk koguneks ja paisuks. 
Suhteliselt sündmustevaene nädala annab aga kõneainet siiski - näiteks oli osadel algklassiõppuritel esmakordselt võimalus kogeda teistmoodi lugemistundi - õpilastel oli kaasas raamat, mille vastu ta huvi tundis ning sai lugeda siis nö igas asendis. Nobedamad said lisaks veel joonistadagi.
Avatud väikeklass aga käis omamoodi huvitavas tunnis - õppurid käisid koos õpetajaga loomaaias ning selle käigus saadi esimeste kohanemiste ja tutvustega algus tehtud.
Kärmelt tõtanud esimene nädal teatab rõõmsalt, et varsti saab siin kirjeldada ja kajastada kõike, mis Artes ja Artega seonduvalt koolimaailmas tehakse. 
Kirjutamiste ja tegemisteni! 

Kommentaare ei ole: