kolmapäev, 23. detsember 2015

See on kokku jõuluaeg

Enne, kui aasta saab ennast lugeda tehtuks, tuli artelastel natukene veel tegutseda - toimus jõulukontsert Kaarli kirikus; tähistasid poolaasta lõppu gümnasistid ja õpetajad ning premeeriti ja peeti meeles kõiki neid Arte gümnaasiumi õpilasi erinevate vanuseastmete jõulukogunemistel, kes 2015/2016 kooliaasta esimesel poolel olid ärksalt ja toimekalt mitmel pool tegutsenud.
21.12. Kaarli kiriku kontsert kandis järjekordset märki kvaliteedist, esinemisest ning headest häältest nii suusõnaliste esituste kui laulude kaudu. Lastekoori, neidudekoori ja ansambel Kirke lauljad ning kõikide lauljate ühendusest ühendkoori esituses kõlanud laulud, hea kokkukõla ning kenad hääled andsid tunnistust sellest, et pikad proovipäevad tasusid ennast tõeliselt ära. Jõululikus meeleolus esitatud kontserdil kõlas ka kooli vilistlase Silver Jusilo esmaettekandes "Laul". Siinkohal tahaks tänada õpetaja Helina Indrekansi, Meeli Mandret, Külli Hanseni, Riina Aasmaad, Carmela Raudsikut ning Maris Langi kontserdi kava kokkupaneku ning õpilaste juhendamise eest.
Sama päeva õhtul toimus aga gümnasistide ja õpetajate ühine jõulupidu, kus oli võimalik näha humoorikaid, elegantseid ning omanäolisi esitusi nii õpilaste kui õpetajate kehastuses. Laval olid õhtu jooksul esinejad Üllar Jörgbergist ABBAni, Meie Mehest, Mati Talvikust ja diskoõppest ning Curly Stringsist rääkimata. Lisaks õpetati abituuriumi korraldatud peol nii õpilastele kui õpetajatele tantsusamme. Õpetajad tänavad peokorraldajaid toredate hetkede eest.
 22.12 aga olid tavapärased, kuid väga rõõmuküllased aktused erinevatele vanuseastmetele, kus tunnustati tublisid õppureid, osavõtjaid konkurssidest ja viktoriinidest, anti auhindu uksekaunistuste eest. Lisaks tuli igal klassijuhatajal öelda midagi oma klassi kohta - midagi head, midagi vahvat ja midagi toredat. Sõnu, mille saatel oli hea tunnetada kollektiivset tervikut ja Arte gümnaasiumi kooliperre kuulumise rõõmu. Esitati laule ning tunti head meelt peagi algava pika ja kosutava vaheaja üle.
Siinkohal aga soovib Arte koolipere kõikidele  meeldivaid pühade elamusi ning meeleolukat aastavahetust, et siis  juba aastal 2016. lugejate ette värskete tegude, mõtete ja soovidega astuda!
Toredat vaheaega!!! 

Kommentaare ei ole: