reede, 22. aprill 2016

Arte tantsust, sportvõitudest ning lõpukellapäev: TAG 04.04.2016 - 22.04.2016

Sellel ajal, kui koolirahvas "Orhideeks" valmistus, toimus lisaks ka muid sündmusi - nagu ikka, sest meie rahvas on ju töine rahvas.


07.04 oli koolis tantsuline päev -toimus "Arte tants", mille kohta üks korraldajatest, kehalise kasvatuse õpetaja  Eneli Põld, sõnas järgmist: "Järjekordsel tantsupäeva esitusel oli 17 kava, seejuures neist 12 esitasid 2.-5. klasside õpilased . Tõenäoliselt sai vanemate õpilaste kavade hulgale saatuslikuks liiglühike vahe eelnevalt toimunud Playbox'ga. Noorimatest märgiti võitjaks 3.a klass, kava nimetusega “DNA”. Kava ülesehitusena kasutati kolme grupi omaloomingut ning ühiselementi lõpupüramiidi näol.  Tulevikus tasub kindlasti silmad lahti hoida 3.b klassi Risto Einbergi ja 2.a klassi poiste Anton ja Artur Maidre osas, kuna need noormehed on tõelised “tantsulõvid”. Vähe vanemate hulgas saavutasid võidu 5.a klassi õpilased kavaga “Six Robots”. Neile kaotasid napilt 5.c tüdrukud kavaga “Arvutimaailm”. Vanemate õpilaste kavad olid jõulised ja väga hea koreograafiaga, mis pani kohtunikud üsna raske valiku ette. Lõpuks valiti võitjaks 11.A klass kavaga “Küberrünnak”.
Kohtunikena andsid oma panuse õp.-d: Ade Soon, Maris Lang, Arvis Kiristaja, Erik Riis, Madis Loorents. Sündmust jäädvustas 11.A klassi õpilane Anna Bubnova ning muusika eest kandsid hoolt Madis Ait ja 6.c õpilane Lauri Vannaassema."
Mitmeid "Arte tantsul" esitatud numbriteid oli võimalik näha ka selle-aastasel "Orhideel" (vt 17.04)
Õnnitlused tublile ratsutajale
Sportlikud saavutused ei püsi ainult Arte kooli seinte vahel. 10.a klassi õpilane Ketlin Ramjalg võitis 16. aprillil Ruila ratsakeskuses hõbemedali  U25 klassi sisemeistrivõistluste takistussõidul.

21.04 oli aga ühtepidi kurb ja teisalt meeleolukas päev. Arte gümnassiumi abituuriumil toimus lõpukellapäev. 10. ja 11. klasside õpilaste kaasabil toimusid vahetundidel sportlikud üritused, tunnid esimeste klassi õppuritega ning väikene pidulik aktus.
Abiturientide viimasest koolipäevast valmis ka alljärgnevalt nähtav meeleolukas video:


Aprilli viimane nädal annab avangu abituuriumi riigieksamiteks ning viib mõtted paratamatult sellele, et peagi saab ümber üks kuu ja õppeaasta. Kuid seni on oodata veel mitmeid kandeid.

Kommentaare ei ole: