laupäev, 26. september 2015

Sügisnäitus; liikluspäev; kohtumine vilistlasega; õppehäire - TAG 21.09.- 25.09.2015

Erinevate uuenduste, muudatuste ja lõimingute tuules ja hoos, kui sügis sammub oma jälgi kõikjale  loodusesse  jättes, toimusid Arte gümnaasiumis lisaks õppetööle ka palju muud põnevat.
 
Traditsioone järgiv algklasside sügisnäitus tõi taas sügisandidest ning -värvidest kirendavaid eksponaate, mille kallal esimeste, teiste ja kolmandate klasside õpilaste käed olid tegutsenud. Teemaks oli sedapuhku taaskasutus. Väike valik vahvatest väljapanekutest:
 
 
Neljandikel toimus kohtumine Merivälja kooliga. Kohtumisel tegutseti  liikluspäeva raames.


Koolis käis oma uutest elamustest teatrimaailmas  rääkimas vilistlane Kaarel Targo. 

Lisaks toimus koolis 24.09 euroopa keelete päev, mille raames vahetasid gümnasistid  oma kogemusi  keeleõppest kui sellisest.  
Nädal tipnes aga Arte ajaloos väga olulise õppehäirega, sest esmakordselt viidi see läbi vahetunnis, kui on teadupärast märksa keerulisem nooruse pulbitsevast energiast pakatavaid õpilasi kokku koguda. Ometigi läks õppehäire tõrgeteta ning lapsed oskasid olla mõistlikud. Õpetajad said aga praktiliselt kasutada hiljutisi teadmisi koolituselt, mis käsitles käitumist tulekahjude korral. Veidi jahedas õhus, staadionile kogunemise järgselt jätkusid tunnid tavarütmis.



 
 
 
Ning taas päädis üks tiidsates töödes koolinädal, et laupäeval-pühapäeval uut energiat ammutada ja järgmistesse põnevustesse söösta.

Kommentaare ei ole: