laupäev, 1. aprill 2017

MÕK tundides; Arte Tants; sportlikud õpetajad ning tublid õppurid - TAG 20.03-31.03.2017

Vanad eestlased on ikka rääkinud, et aeg liikuvat seda kiiremini, mida vanemaks saab inimene. Kui seda pisut nüüd mugandada, siis tuleb tõdeda, et sama väljend kehtib ka kooliasjade kohta. Alles ju astus Arte koolipere rõõmsasse kooliaastasse, kui juba tuleb neljandaks veerandiks kalendreid keerata ja vaadata tõtt humoorika aprilliga. Vahepealse kirjutuse jooksul on aga  nipet-näpet toimetusi juhtunud ning nüüd vajavad nad kõik ka kajastumist. 


IV veerandi esimesel päeval anti kogunemistel kätte auhinnad parimatele etteütlejatele ja kõnemeistritele.
7.b klass viibis 28.03.2017 Haridusameti korraldataval õppeprogrammil Tallinna Botaanikaaias tutvumas "Taimede paljunemisega". Mitmetunnise õppepäeva jooksul sai teada nii mõndagi huvitavat, näha palju põnevat ning kuulda vajalikku teavet.
3.d ja 4.d klassijuhatajad Kersti Reinapu ja Kristjan Lukk osalesid oma lugemishimuliste õppuritega Kirjandusmäng 2017 Tallinna voorus, kus tublid lugejad said kogemuste võrra rikkamaks, jõudes 11. ja 22. kohale. Vastata tuli 14 küsimusele, mis olid seotud loetud ilukirjanduslike teostega. Loodame, et vahvad lapsed võtavad ka edaspidigi osa.

29. märtsil  toimus taaskordne Arte Tants. Ürituse kohta kirjutasid 6. c klassi neiud Eliise ja Hedlin järgmist: "Kolmapäeval toimus meie koolis iga-aastane üritus nimega Arte Tants. Sel aasta oli etteasteid 15, mida oli päris palju. Uudseks osutus, et jagati eripreemiaid seitsmele etteastele. Parim meesartist oli Maksim 3.a, muide see klass sai ka kõige aktiivsema klassi tiitli. Parimad paindujad olid Lauren ja Angelina, kes käivad 4.a klassis.  Hanna Maria teadis, mis ta teeb ja sai ka selle pärast auhinna, Hedlin ja Heliisa olid parimad õed-tantsijad, Carmen ja Merilin esitusega „Kerge kui õhk“olid  õhulisemaid.  7.a etteaste oli selgelt enesekindlai m. Kaheteistkümnendate klasside tüdrukutele läks massiliseima etteaste preemia, neid oli laval 18." Mitmeid esitatud kavu saab vaadata peagi, kui toimub Orhidee Emale 2017

3.b klassil valmisid teatrikuu raames mini-uuslavastused. Kunstiõpetuses valmisid paaristööna 3D teatrilavad, kaks lavakujundust ning lamenukud. Eesti keele tunnis kirjutati lavastuste tekstid. Esilinastused toimusid 30.03, 3.tunni ajal ruumis 118. Peanäitejuhiks oli Õnne Linnas.
Lisaks kõigele tuli häid uudiseid artelastele olümpaadimailt.
Kuid lisaks õpilastele, kelle sportlikest saavutustest on siingi blogis räägitud ikak väga mitmel korral, on ka Arte õpetajapere liikuv ning hakkaja. Tublid ja indu edaspidisekski!!
Naljakuuna tuntud aprill saab hoo sisse ning viib meid jällegi sammukesega suve poole. Seniks aga soovitused mitte lasta aprillinalju visata!!

Kommentaare ei ole: